Θανατηφόρο δυστύχημα στην κατεχόμενη Μόρφου: Νεκρός πολιτικός και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο δυστύχημα στην κατεχόμενη Μόρφου: Νεκρός πολιτικός και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα των Τ/κ ΜΜΕ αποτελεί το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 51χρονο ο οποίος όπως αναφέρεται ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα δημοσίευματα ήταν γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/11 όταν το όχημα που οδηγούσε ο 51χρονος Tahsin Mertekçi στον παλιό δρόμο Μόρφου-Λευκωσίας κοντά στο χωριό Αργάκι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε βιαία με σταθμευμένο όχημα στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Όπως αναφέρουν Τ/κ ΜΜΕ ο 51χρονος ασχολείτο και με την πολιτική ήταν πρώην μέλος της ψευδοβουλής, ενώ είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Yalova Sports Club. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ό ίδιος το 2014 είχε περπατήσει πολύ μεγάλη απόσταση στα κατεχόμενα για να ευαισθητοποιήσει για τον όλο και αυξανόμενο αριθμό θανατηφόρων δυστυχημάτων στην τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE