ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί παράδειγμα προς μίμηση – Έμειναν εθελοντικά να βοηθήσουν μετά από 12ωρη βάρδια

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί παράδειγμα προς μίμηση – Έμειναν εθελοντικά να βοηθήσουν μετά από 12ωρη βάρδια

Παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τους συναδέλφους τους αλλά και γενικά για όλους όσους εργάζονται σε σημαντικές θέσεις, αποτελούν δύο αστυνομικοί στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει πολίτης σε δημοσίευση του στην ομάδα του Facebook “CY Police Checkpoints”, δύο μέλη της Αστυνομίας οι οποίοι μόλις σχόλασαν από 12ωρη βάρδια, παρέμειναν με δική τους ευθύνη για 45 λεπτά σε τροχαίο. Το ατύχημα στο οποίο, σύμφωνα με τον πολίτη εμπλέκετε μοτοποδήλατο και σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 3/11 κοντά στο γήπεδο της Ανόρθωσης, δεν ήταν σοβαρό, ωστόσο οι αστυνομικοί παρέμειναν στη σκηνή μετά την ολοκλήρωση του καθήκοντος για να βοηθήσουν και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία μέχρι να φτάσει στο σημείο η τροχαία. Δείτε αυτούσια τη δημοσίευση "Δυστύχημα στον Αχτυπητο γήπεδο Ανόρθωσης Λάρνακα με μοτοποδήλατο ευτυχώς δε φαίνεται σοβαρό..προσοχή λόγω κίνησης! Συγχαρητήρια σε δύο αστυνομικούς που μόλις σχόλασαν από 12ωρο κι έκατσαν εκεί 45 λεπτά με δική τους ευθύνη και κίνδυνο να ρυθμίσουν τροχαία και να βοηθήσουν μέχρι να έρθει τροχαία!" Χρίστος Ζήνωνος *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top