ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τριήμερη κράτηση εναντίον των δύο για την επεισοδιακή διάρρηξη

ΠΑΦΟΣ: Τριήμερη κράτηση εναντίον των δύο για την επεισοδιακή διάρρηξη

Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε τη Τρίτη 7/11 διατάγματα κράτησης τριών ημερών εναντίον δυο Γεωργιανών οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.

Οι δυο Γεωργιανοί ηλικίας 29 και 34 ετών συνελήφθησαν από την Αστυνομία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη χθες βράδυ . Ο πρώτος είχε εισέλθει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας μέσω των κατεχομένων ενώ ο δεύτερος , με βάση την άδεια που του είχε παραχωρηθεί, θα έπρεπε να αναχωρούσε από το νησί μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. ΔΕΙΤΕ: ΠΑΦΟΣ:Κυνηγητό των διαρρηκτών στους δρόμους της πόλης – Τους είδε σε πραγματικό χρόνο μέσω κάμερας να ρημάζουν την οικία του Οι Γεωργιανοί είχαν παραβιάσει κατοικία Ρώσου στην Κάτω Πάφο ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο Ρώσος που έχει εγκαταστήσει στην κατοικία του σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ειδοποιήθηκε στο κινητό του τηλέφωνο για την διάρρηξη, ενώ μέσω καμερών που έχει εγκατεστημένες στην κατοικία, έβλεπε σε πραγματικό χρόνο τους δυο Γεωργιανούς να ρημάζουν την κατοικία του. Ειδοποίησε την αστυνομία και σε λίγα λεπτά όλες σχεδόν οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις εκείνη την στιγμή έσπευσαν στην περιοχή και περικύκλωσαν την κατοικία. Οι δυο διαρρήκτες αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και πετάχτηκαν από τον φράκτη της κατοικίας και άρχισαν να τρέχουν σε παρακείμενα άδεια οικόπεδα. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τους καταδιώκουν και τελικά τους συνέλαβαν στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, δυτικά από το σημείο που βρίσκεται η κατοικία του Ρώσου ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top