«Μπηχτή» σε Δώνη και δεν… συγκρίνεται!

«Μπηχτή» σε Δώνη και δεν… συγκρίνεται!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το μεσημέρι στο Super Sport FM ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, υπάρχει μία διαφορά σε όσα πρόσφατα είπε για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της πρωτεύουσας ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, χαρακτηρίζοντας τον χλοοτάπητα ως «χωράφι».

Η απάντηση Φοίβου Κωνσταντινίδη είναι η εξής: «Ήταν υπερβολικά τα όσα είπε. Εκείνοι παίζουν 25 παιχνίδια τον χρόνο και εμείς 80. Η Ντόρτμουντ δεν κάνει προπόνηση στο γήπεδο της πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες, εδώ κάνουν. Εκεί δεν αλλάζουν χορτοτάπητα λόγω των καιρικών συνθηκών, εδώ αλλάζουμε. Δεν επιδέχεται θέμα σύγκρισης. Θα βελτιωθεί η κατάσταση».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE