ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tόσοι θα πάνε στη Λυόν…

Tόσοι θα πάνε στη Λυόν…

Καμιά 500αριά Απολλωνίστες θα πάνε στη Λυόν την άλλη εβδομάδα, για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Ληγκ. 

Θα είναι η μικρότερη παρουσία, σε εκτός έδρας παιχνίδι, στη φετινή διοργάνωση, αλλά είναι φυσιολογικό μην φτάσει στα επίπεδα των αγώνων με Έβερτον και Αταλάντα. 

Ο κύριος λόγος είναι ότι η ομάδα ουσιαστικά βγήκε εκτός παιχνιδιού για πρόκριση στους “32”, αν και μαθηματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Είναι προφανές ότι οι περισσότεροι Απολλωνίστες, που… ακολουθούν την ομάδα εκτός Κύπρου, δεν πιστεύουν στα ποδοσφαιρικά “θαύματα”. 

Το απόγευμα η ομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις. Την Τετάρτη θα γεμίσει το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Απουσιάζουν πέντε παίχτες με τις εθνικές αντρών και ελπίδων της Κύπρου. 

Στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Αλκή, εκτός έδρας, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ζελάγια. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top