Από κοντά για Ντόσσα – Χαρούμενοι για Ντάνι

Από κοντά για Ντόσσα – Χαρούμενοι για Ντάνι

Έλαβαν μια πρώτη ενημέρωση οι υπεύθυνοι του ιατρικού τημ της ΑΕΛ, αλλά θα μάθουν περισσότερα αύριο για την κατάσταση του Ντόσσα Τζούνιορ. 

Αναμένεται να έχουν απευθείας συνάντηση αύριο Τρίτη, με στέλεχος του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας.

Για να γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αφήνει εκτός του σημερινού φιλικού με την Αρμενία, τον δυναμικό αμυντικό. 

Σήμερα πάντως ο Ντόσσα Τζούνιορ, φέρεται να νιώθει καλύτερα, ωστόσο ο Ραν Μπεν Σιμόν, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του. 

Xαρούμενοι νιώθουν οι υπεύθυνοι (και το ιατρικό επιτελείο φυσικά), για το ότι ο Ντάνι Μπενίτεθ είχε φουλ συμμετοχή στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Ρωσική Ούφα. 

Ο Ισπανός εξτρέμ υπολογίζεται για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE