ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάση θυσία… οι τρεις βαθμοί

Πάση θυσία… οι τρεις βαθμοί

Στην Ανόρθωση ετοιμάζονται σιγά σιγά για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Οι «φτεροπόδαροι» δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ έδειξαν ότι μπορούν να κτυπήσουν τέτοια παιχνίδια.

Ωστόσο, η «Κυρία» έχει την ψυχολογία, αλλά και την απαραίτητη ποιότητα για να συνεχίσει νικηφόρα στο φετινό μαραθώνιο. Αυτά από μόνα τους δεν φέρνουν το τρίποντο, με τους «κυανόλευκους» όμως να δίνουν απαντήσεις και εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Ρόνι Λέβι, όπως μας έχει συνηθίσει, δεν θα προβεί σε… εκπλήξεις για το αρχικό σχήμα, εκτός απροόπτου. Ο Ισραηλινός τεχνικός περιμένει να δει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ράγιος, Σισέ και Καλό μετά την διακοπή, με τον τελευταίο να έχει μειωμένες πιθανότητες για να «πατήσει» στο ΓΣΖ στον Κυριακάτικο αγώνα.

Σε περίπτωση ετοιμότητας του Σισέ θα θεωρείται δεδομένη η συμπερίληψή του στην αρχική ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και η λύση του Αραζ με τον Παλάνκα να έχει καπαρωμένη τη θέση του.

Οι «κυανόλευκοι» που συγκατοικούν με την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, είτε για να ανέβουν μόνοι στην κορυφή, είτε για να παραμείνουν, καθώς η ΑΕΚ αγωνίζεται το Σάββατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top