Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γιόχανσον!

Φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γιόχανσον!

Ο Γιάκουμπ Γιόχανσον αποχώρησε τραυματίας στο 17ο λεπτό του αγώνα με την Ιταλία και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο!

Ο Σουηδός αποχώρησε με το φορείο από το «Σαν Σίρο» στο 17ο λεπτό του αγώνα με την Ιταλία! Γύρισε το αριστερό του γόνατο σε μία φάση όπου δεν υπήρχε αντίπαλος και αμέσως από τις εκφράσεις του προσώπου του φάνηκε ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό.

Το ιατρικό τιμ της Σουηδίας μπήκε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες, με τον Σουηδό χαφ της ΑΕΚ να βγαίνει σφαδάζοντας με το φορείο.

Δείτε την ανύποπτη φάση, στην οποία ο ο Γιόχανσον σε μία απότομη αλλαγή κίνησης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE