ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καραπατάκης για τίτλο, Ιδιάκεθ, μεταγραφές, και πολλά άλλα!

Καραπατάκης για τίτλο, Ιδιάκεθ, μεταγραφές, και πολλά άλλα!

Καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του Super Sport Arena ήταν το βράδυ της Δευτέρας(13/11) ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινοπράσινων» μίλησε για όλα όσα αφορούν τους Λαρνακείς. Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του.

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει κάποιον τίτλο:

«Αυτή είναι η προσπάθεια. Εμείς στην ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να πάρουμε ένα τίτλο. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε έναν τίτλο».

Για τον Ιδιάκεθ:

«Εμείς τώρα είμαστε με τον Ιδιάκεθ, θα πορευτούμε μαζί του μέχρι το τέλος του συμβολαίου και βλέπουμε».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Θα προσθέσουμε στο ρόστερ ότι χρειάζεται. Δεν θα κάνουμε και τις τέσερεις μεταγραφές για να πούμε ότι πήραμε παίκτες. Ήδη η ομάδα είναι πλήρης και για να έρθει κάποιος θα πρέπει άλλος να αποχωρήσει».

Όπως δήλωσε, νιώθει απογοητευμένος από την προσέλευση του κόσμου:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. Πριν το ματς με το ΑΠΟΕΛ πήγα σε μία καφετέρια και είχε 40 οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι δεν θα πήγαιναν στο γήπεδο, αν και το γήπεδο ήταν 2 χιλιόμετρα μακριά. Είμαστε απογοητευμένοι απ’ αυτό. Εμείς αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να έρθει στο γήπεδο. Είναι μεγάλη απογοήτευση αν δεν θέλει να έρθει».

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:

«Στην ΑΕΚ ήρθε σαν φίλος, στην πορεία κάτι πήγε λάθος και έφυγε από την ΑΕΚ σαν φίλος. Αυτά έχω να πω και του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια».

Για τον Τσάβι Ρόκα:

«Η σχέση μας είναι επαγγελματική, έχουμε μεν και φιλικές σχέσεις, αλλά ο καθένας ξέρει τον ρόλο του. Συζητάμε πάρα πολλά θέματα. Τον ρωτάω για διάφορα θέματα αλλά αυτός αποφασίζει, αυτός με συμβουλεύει στα ποδοσφαιρικά θέματα και έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Έκτισε μία ομάδα από το μηδέν. Με χαμηλό προϋπολογισμό. Δεν μπορώ να λέω ότι αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα ο άνθρωπος είναι αποτυχημένος. Είναι και η διοίκηση, είναι οι παίκτες, ο προπονητής. Είναι πολλοί παράγοντες και κάνουμε ότι μπορούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για να κερδίζουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top