ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλίμονο να’ χουν παράπονο για τις εκδρομές…

Αλίμονο να’ χουν παράπονο για τις εκδρομές…

Γράφαμε χθες για το… μειωμένο (σε σχέση με άλλους εκτός έδρας αγώνες) ενδιαφέρον των Απολλωνιστών να πάνε στη Λυόν. Και οι 500 που σκοπεύουν να πάνε στο Groupama Stadium της Λυόν, δεν είναι και λίγοι. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του αγώνα της μεθεπόμενης Πέμπτης. 

Οι διοικούντες πάντως δεν έχουν κανένα παράπονο από εκείνη τη μερίδα των οπαδών που έχουν την οικονομική δυνατότητα να… ταξιδεύουν με την ομάδα εκτός Κύπρου.

Είναι αρκετοί που δαπάνησαν παρά πολλά λεφτά από τον Ιούλιο και μετά που ξεκίνησαν οι ευρωπαικές υποχρεώσεις των κυανολεύκων. Διαθέτει έναν μικρό «πυρήνα» οπαδών η Λεμεσιανή ομάδα, που βρίσκονται δίπλα της, σε όποιο σημείο της Ευρώπης κι αν πάει να παίξει.

Η τεχνική ηγεσία έχει μέρες μπροστά της να… κοιτάξει το παιχνίδι με τους «Λιονέ» στη Γαλλία, αφού προηγείται η εκτός έδρας συνάντηση με την Αλκή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πάνε ως φαβορί οι κυανόλευκοι στο «Αμμόχωστος» το προσεχές Σάββατο, αλλά πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για να μην πατήσουν καμιά «νάρκη». Ούτε που θέλουν να σκέφτονται στον Απόλλωνα, ότι δεν θα πάρουν το τρίποντο, ούτε στο πέμπτο φετινό τους παιχνίδι εκτός έδρας.

Θα πληγωθούν πολύ, περισσότερο και από την γκέλα που έκαναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.  Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας ο τιμωρημένος Εμίλιο Ζελάγια.

Οι Μάριος Στυλιανού και Γιώργος Βασιλείου, που ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κύπρου, ακόμα κι αν πάνε στο Κολόσσι σήμερα θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από την Τετάρτη θα επιστρέψουν στη βάση τους, τα τρία παιδιά που λείπουν από την περασμένη εβδομάδα με την εθνική ελπίδων. Σήμερα οι Ματία Σπόλιαριτς, Ιωάννης Πίττας και Λεωνίδας Κυριάκου έχουν παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας στη Λάρνακα.

Σήμερα θα δοθούν λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στο «Αμμόχωστος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top