ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιες σκέψεις κάνουν για το Τσίρειο…

Ποιες σκέψεις κάνουν για το Τσίρειο…

Φιλοξενούμενος στην ψεσινή τηλεοπτική εκπομπή Capital Sports, ήταν ο αντιπρόεδρος του ΓΣΟ Περικλής Μάρκαρης (αριστερά στη φωτό). 

Με αφορμή τις θετικές εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Κολόσσι, ρωτήθηκε αν κάνουν ήδη κάποιες σκέψεις για το Τσίρειο, όταν με το καλό θα μετακομίσουν σε 3-4 χρόνια στο νέο τους “σπίτι” οι ομάδες της πόλης. 

“Εμείς θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις ομάδες, για όσο χρονικό διάστημα θα παίζουν στο Τσίρειο Στάδιο. Όσον αφορά τη μελλοντική χρήση του Σταδίου, δεν σας κρύβω ότι μας το ζητάνε ήδη ομάδες από το εξωτερικό για να κάνουν προετοιμασία. 

Όμως στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να το παραχωρήσουμε, από τη στιγμή που χρησιμοποιείται από τις τρεις ομάδες της πόλης

Φυσικά το Τσίρειο, όπως οι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των αθλητών στίβου. Τα τελευταία χρόνια αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από τον ΓΣΟ, έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό. Έχουμε αναβαθμίσει και την ακαδημία του Συλλόγου”. 

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί ο φωτισμός του Σταδίου, για να μπορεί να χρησιμοποιείται για νυχτερινούς ευρωπαϊκούς αγώνες, ο Περικλής Μάρκαρης, είπε ότι είναι οικονομικό το ζήτημα. 

Εκ μέρους του ΚΟΑ, το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού (δεξιά στη φωτό), είπε ότι δεν μπορεί να διατεθεί κονδύλι για τον φωτισμό του Τσιρείου.

Και γιατί είναι μειωμένος ο προϋπολογισμός, αλλά και επειδή τον τελευταίο καιρό, όπως εξήγησε, η προτεραιότητα τους ήταν να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό τα έργα για το γήπεδο στο Κολόσσι. 

Ο Στέλιος Στυλιανού, πρόσθεσε ότι πριν μερικούς μήνες, ενέκρινε κονδύλι ο Οργανισμός για άλλα έργα στο Τσίρειο, ύψους 2,9 εκατομμυρίων ευρώ. Τα οποία αφορούν στη συντήρηση και την στατικότητα των κερκίδων, ούτως ώστε να μην υπάρχει θέμα ασφάλειας για όσους παρακολουθούν αγώνες στο Στάδιο της Λεμεσού.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top