ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνέντευξη Τύπου της Cablenet για τα τηλεπτικά δικαιώματα των ομάδων

Η συνέντευξη Τύπου της Cablenet για τα τηλεπτικά δικαιώματα των ομάδων

Η Cablenet παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη, για την παρουσίαση των συμφωνιών που έκανε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ερμή, Πάφος F.C. και Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις των ανθρώπων που ήταν στο πάνελ:

Πρόδρομος Πρόδρομος (πρόεδρος ΑΠΟΕΛ): «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα μας, αφού η σύναψη συμφωνίας με τη Cablenet, αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία μας στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Και η Cablenet όμως θα επωφεληθεί από αυτή τη συμφωνία. Ευχαριστώ τη διοίκηση της εταιρείας και υποσχόμαστε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πιο ισχυρός της συνεργάτης».

Ανδρέας Παντελή (πρόεδρος Ανόρθωσης): «Το τηλεοπτικό κομμάτι αποτελεί τεράστιο κομμάτι στους προϋπολογισμούς των ομάδων. Η ένταξη της Cablenet, βοήθησε για υγιή ανταγωνισμό.

Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από αυτή τη συμφωνία, η οποία θα δώσει τεράστια βοήθεια στον προϋπολογισμό μας, ενώ είναι και ένα τολμηρό διάβημα το οποίο ευελπιστούμε ότι θα μας βοηθήσει όλους.

Ευχαριστώ τον Νικόλα Σιακολα, με τον οποίο, μέσα από μια σειρά σύντομων διαβουλεύσεων, καταλήξαμε εύκολα σε συμφωνία.

Να αναφέρω επίσης ότι η τηλεοπτική συμφωνία θα αρχίσει το 2019, όμως έχουμε αρχίσει από φέτος ένα διαφημιστικό πακέτο, το οποίο μας βοηθάει πολύ».

Λουκάς Φανιέρος (πρόεδρος Ερμή): «Η σωστή προσέγγιση που έγινε από την εταιρεία, μας έφερε κοντά τους, χωρίς να έχω μεγαλύτερο πόσο από την προηγούμενη συμφωνία. Κάναμε όμως καλό deal και είμαστε ευχαριστημένοι. Πάντα όταν μπαίνει μία νέα εταιρεία σε αυτό τον χώρο υπάρχει ανταγωνισμός, τον οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Χρήστος Γλυκύς (πρόεδρος Πάφου): «Αυτή η συνεργασία είναι πρωτόγνωρη για τα δικά μας δεδομένα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμφωνία που κάναμε. Από την πρώτη στιγμή, η Cablenet μας έπεισε με τα όσα μας παρουσίασε και υπογράψαμε τα σχετικά έγγραφα με ευκολία».

Κώστας Χατζηστυλλής (πρόεδρος Καρμιώτισσας): «Πιστεύουμε ότι η Cablenet ενδιαφέρεται σοβαρά για το ποδόσφαιρο και είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμφωνία που κάναμε. Εμείς είμαστε στη B΄ Κατηγορία και είναι ευχαρίστηση μας που είμαστε εδώ, μαζί με τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας. Ευχαριστούμε την Cablenet για τη συμφωνία. Ο υποβιβασμός μας στη Β΄ κατηγορία δεν ήταν καταστροφικός και αυτό αποδεικνύεται σήμερα».

Δείτε επίσης, τι δήλωσε ο CEO της Cablenet, Νικόλας Σιακόλας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους. Η απόφαση μας να εμπλακούμε στο ποδόσφαιρο είναι συνειδητή και θεωρούμε ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Σαν εταιρεία προσφέρουμε το καλύτερο Ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία, ενώ ξεκινήσαμε και την κινητή τηλεφωνία και με αυτό το περιεχόμενο θα δώσουμε περισσότερες επιλογές στους τηλεθεατές μας.

Προσπάθεια μας είναι να προσφέρουμε στο ποδοσφαιρικό κοινό μία νέα εμπειρία και θα δημιουργήσουμε δύο νέα κανάλια, για να προσφέρουμε μεταδόσεις και εκπομπές με αυτό το περιεχόμενο, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top