Φεύγει τώρα κι ο Ουζουνίδης ψάχνεται – Που θα πάει και πόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Φεύγει τώρα κι ο Ουζουνίδης ψάχνεται – Που θα πάει και πόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Σε κινήσεις που θα ενισχύσουν το πράσινο ταμείο θα προχωρήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός, προσδοκώντας να πάρει οικονομική… ανάσα.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι ο Ρόμπιν Λουντ, που φιλοξενείται και σε σημερινό πρωτοσέλιδο, το οποίο κάνει λόγο για μεταγραφή του παίκτη το καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει όμως 100% καθώς ο Φινλανδός μοιάζει σχεδόν δεδομένο πως θα χαιρετήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο και μάλιστα όχι με 1 εκατομμύριο ευρώ που ακούγεται ή που ενδεχομένως αποσκοπεί το τριφύλλι.

Οι Πράσινοι θα είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσουν τέτοια χρήματα και δεν θα πουν “όχι” σε πρόταση που θα φτάνει τις 500.000 ευρώ, με ό,τι καλύτερο φυσικά μπορούν να αποκομίσουν πάνω στις διαπραγματεύσεις.

Η αποχώρηση του Λουντ πρέπει να θεωρείται σίγουρη και μάλιστα, επικρατέστερος προορισμός του είναι η Αγγλία, παρά την προσπάθεια του μάνατζέρ του να ρίξει γέφυρες με την Σταντάρ Λιέγης.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE