Παναγιώτου για Μπιλμπάο: «Ήταν πραγματικά… κλούβα των Λεόντων!»

Παναγιώτου για Μπιλμπάο: «Ήταν πραγματικά… κλούβα των Λεόντων!»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, που διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας στις αρχές τις δεκαετίας του 90′, μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» για τους δύο αγώνες κόντρα στην Μπιλμπάο:

«Στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο, ο κόσμος δεν το πίστεψε και δεν είχε κατακλύσει το γήπεδο. Πιστεύω πως αν έδινε δυναμικά το παρών του με την πίεση που έβαζε σε κάθε αντίπαλο, μπορούσαμε να κερδίσουμε και με 4-0. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στο Μπιλμπάο που χάθηκε η πρόκριση, παίζαμε με 9 παίκτες και είχαμε χάσει στο τέλος. Ήταν τρομακτική ατμόσφαιρα στο Μπιλμπάο, όμως είχαμε τύχη και αντέξαμε μέχρι το 119′. Όμως μου έμεινε κάτι αξέχαστο από τότε και το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Οι παίκτες των Βάσκων, έχαναν τις ευκαιρίες και ο κόσμος τους χειροκροτούσε αντί να τους βρίζει όπως έκαναν στην Κύπρο(γέλια). Το γήπεδο ήταν πραγματικά…κλούβα των Λεόντων!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.