ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπόλικα προβλήματα στην Ομόνοια, και οι λύσεις που αναζητά ο Πάμπος

Μπόλικα προβλήματα στην Ομόνοια, και οι λύσεις που αναζητά ο Πάμπος

Η Ομόνοια Λευκωσίας προετοιμάζεται για τη «μητέρα των μαχών» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» του Πάμπου Χριστοδούλου χρειάζονται μία «ανάσα» και το τρίποντο στο «ντέρμπι» θα είναι βάλσαμο εάν έρθει. Ο Κύπριος τεχνικός σκέφτεται το πλάνο που θα παρατάξει απέναντι στους πρωταθλητές,  αφού οι απουσίες αναμένεται να είναι αρκετές.

Πόνους συνεχίζει να νιώθει στον ώμο ο Κωνσταντίνος Παναγή, ενώ ο Φάνος Κατελάρης παραμένει αμφίβολος με το κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού» να έχει «θέματα». Η αγωνία παραμένει για την κατάσταση του «μικρού», με τους ιατρούς να αξιολογήσουν καθημερινά την κατάσταση του, με την ευχή ότι θα παίξει δίπλα στον Γουίλιαμ Σουάρες. Εκτός αγώνα είναι σίγουρα ο Φαμπρίσιο, διότι έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ και ο Μπόρχα Εκίθα δύσκολα θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το επίσημο του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Δημήτρη Χριστοφή που έπαιξε βασικός με την Εθνική Κύπρου και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα και απέναντι στους «πορτοκαλί». Τέλος, λύσεις όπου χρειαστεί μπορεί να δώσει ο Μαδούρο που δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top