Καλοκαίρι μπορεί να «παίξει» του Καζού…

Καλοκαίρι μπορεί να «παίξει» του Καζού…

Η ιστοσελίδα yahoo είχε δημοσιεύσει την πληροφορία χθες, ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σάντος, Καζού. 

Δεν υπάρχει περίπτωση ο παίχτης να έλθει τον Ιανουάριο στους πρωταθλητές, αφού δεν υπάρχει ανάγκη για αριστερό, αλλά για δεξιό μπακ. 

Αν είναι να γίνει deal με τον Καζού, θα είναι για το προσεχές Καλοκαίρι. 

Ενόψει Ιανουαρίου, κρατάμε τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Πετρίδη, ότι δεν θα γράψουν τους Βάτερμαν και Μιλάνοφ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE