Δεν τρελαίνει κόσμο, αλλά αξίζει μεγαλύτερης στήριξης

Δεν τρελαίνει κόσμο, αλλά αξίζει μεγαλύτερης στήριξης

Προχώρησε ξανά σε μείωση της τιμής του εισιτηρίου (στα 10 ευρώ τα κανονικά και τα μαθητικά και στο 1 ευρώ τα παιδικά) η διοίκηση. Γνωστοποιήθηκε χθες από την ΚΟΠ, ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα της Λεμεσιανής ομάδας.

Θεωρούμε πως ο σημαντικότερος λόγος που δεν πάνε Τσίρειο (πολύ περισσότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια), δεν είναι το κόστος του εισιτηρίου. Από τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι μια σημαντική μερίδα που έχουν αποτραβηχτεί, θεωρώντας ότι κάποια πράγματα στο οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν λειτουργούν σωστά.

Άμα κάποιοι έχουν τους λόγους τους να μην πηγαίνουν γήπεδο, δεν νομίζουμε ότι θα τους πείσουμε εμείς να αλλάξουν γνώμη. Τουλάχιστον όμως εκείνοι που… μουρμουρούσαν μετά τις πρώτες αγωνιστικές, ότι η ομάδα δεν έχει αρετές, ποιότητα και δεν είναι ικανή να διεκδικήσει ούτε ευρωπαικό εισιτήριο, τώρα που την βλέπουν να ρολάρει –σε κάποιο βαθμό-, καλό θα ήταν να βρεθούν παρά το πλευρό τους.

Ναι δεν τρελαίνει κόσμο με το θέαμα που προσφέρει, αλλά από τη στιγμή που καταφέρνει να παίρνει την ουσία, ειδικά με τις μικρομεσαίες ομάδες, αξίζει να την στηρίζει περισσότερος κόσμος. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.