Απ’ αυτόν εξαρτάται το μέλλον του Χάμπου…

Απ’ αυτόν εξαρτάται το μέλλον του Χάμπου…

Μόλις προχθές ο Χάμπος Κυριάκου, έμαθε το νέο του προπονητή. Πέρασαν αρκετές μέρες για να ανακοινωθεί ο διάδοχος του Πέδρο Εμανουέλ στην τεχνική ηγεσία της Εστορίλ.

Πρόκειται για τον 41χρονο Πορτογάλο Ίβο Βιεϊρα, ο οποίος δούλεψε κατά το παρελθόν σε μερικές άλλες μικρομεσαίες ομάδας της πατρίδας του.

Έχει ενδιαφέρον αν τελικά ο Χάμπος θα… πει στους διοικούντες τον Απόλλωνα «φέρτε με πίσω τον Γενάρη». Εννοείται ότι παίξει καθοριστικό ρόλο, με ποιο μάτι θα τον δει ο νέος τεχνικός τιμονιέρης της Εστορίλ.

Αν του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενδεχομένως ο Κύπριος διεθνής, να επιλέξει να μείνει μέχρι τον Μάιο στο προάστιο της Λισαβόνας. 

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του νέου προπονητή της Εστορίλ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE