Χάρι Κέιν όπως… Φραντσέσκο Τόττι! Τρομερή δήλωση από τον σταρ της Τότεναμ…

Χάρι Κέιν όπως… Φραντσέσκο Τόττι! Τρομερή δήλωση από τον σταρ της Τότεναμ…

Μια ζωή στην Τότεναμ θέλει να μείνει ο Χάρι Κέιν. Οι ομάδες που… ξεροσταλιάζουν για τον Άγγλο φορ είναι πολλές, αλλά ο ίδιος τις «γείωσε» με την τελευταία του δήλωση.

Για πάντα στην Τότεναμ!

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Χάρι Κέιν προς πάσα κατεύθυνση, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του 24χρονου επιθετικού που στη φετινή σεζόν έχει πετύχει ήδη 13 γκολ σε 15 ματς με τους Λονδρέζους.

«Ο στόχος μου να αγωνιστώ κατά τη διάρκεια ολόκληρής της καριέρας μου στην Τότεναμ. Έχουμε φανταστική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και προπονητικό κέντρο επαγγελματικού επιπέδου και φτιάχνουμε νέο γήπεδο. Αυτήν στη στιγμή μου ταιριάζουν εδώ και είμαι χαρούμενος», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην «Bild» ο killer των «πετεινών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE