ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πρώτο ξέσπασμα και το… σήμερα της Ομόνοιας του Πάμπου Χριστοδούλου!

Το πρώτο ξέσπασμα και το… σήμερα της Ομόνοιας του Πάμπου Χριστοδούλου!

Είχε όλα τα εχέγγγυα, εφόδια, χρονικά περιθώρια για να φτιάξει την Ομόνοια όπως έπρεπε να είναι έτοιμη για την έναρξη αυτής της αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα δε ήταν η ομάδα η οποία μπήκε στον… χορό του φετινού πρωταθλήματος τελευταία, μιας και είχαν αναβληθεί τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών, με ΑΕΚ για την πρεμιέρα και με Απόλλωνα στη 2η καμπή του φετινού μαραθωνίου.

Η φετινή… πρεμιέρα της Ομόνοιας ήταν ιδανική με το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κερδίζοντας στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας, ενώ το πρώτο της «ταξίδι» εκτός συνόρων Λευκωσίας μία βδομάδα αργότερα, έφερε «κρύο ντους» για το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου με την ήττα από την Πάφο FC.

Το τρίτο της παιχνίδι στη σειρά για το φετινό πρωτάθλημα, ήταν το εξ αναβολής της πρεμιέρας με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ όπου φάνηκε η Ομόνοια να ξεσπά και να «φιλοδωρεί» την ΑΕΚ με μία πεντάρα, τελικό αποτέλεσμα την 20η Σεπτεμβρίου 2017 ήταν 5-2 για τους τριφυλλοφόρους του Πάμπου Χριστοδούλου.

Τι το ήθελε, όμως, εκείνο το ξέσπασμα, τη μεγάλη νίκη, ακολούθησαν δύο εντός έδρας «πατατράκ» με Αλκή και Ολυμπιακό, ισόπαλα αποτελέσματα, τα οποία είχαν ως συνέχεια την εκτός έδρας ήττα από Ερμή Αραδίππου.

Οι νίκες με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα πήγαν να «γιατρέψουν» κάπως την κατάσταση, να την βελτιώσουν, να έρθει η ηρεμία, αλλά να σου και πάλι ήρθαν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, εντός έδρας με Ανόρθωση και εκτός με Άρη, καθώς και η ήττα στο ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ, επαναφέροντας στοιχεία αμφισβήτησης, μουρμούρας, για το τι μπορεί να πετύχει φέτος η Ομόνοια, με τα λάθη και τις αδυναμίες να μην… λένε ότι μπορούν να βρουν το ιδανικό «χάπι» για να εξαφανιστούν από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αν και εφόσον υπάρχει ακόμη κάποια ευκαιρία για την Ομόνοια, για να κάνει τη δική της αντεπίθεση, από την 8η θέση με 16 βαθμούς  που βρίσκεται σήμερα με παιχνίδι στο… χέρι και 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή, τότε επιβάλλεται να ξεπεράσει με επιτυχία το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο, μιας και θα ακολουθήσουν δύο «καυτά» ντέρμπι με ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα», με τους κιτρινοπράσινους να θέλουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς από την πεντάρα που δέχθηκαν, καθώς και η κόντρα με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top