Ευκαιρία να «κλέψουν» λίγη από τη λάμψη της Βασίλισσας

Ευκαιρία να «κλέψουν» λίγη από τη λάμψη της Βασίλισσας

Μεγάλη τιμή για τον ΑΠΟΕΛ. Μετά από 5,5 χρόνια φιλοξενεί ξανά τη Βασίλισσα στο ΓΣΠ. Η προηγούμενη φορά ήταν την Άνοιξη του 2012, όταν την αντιμετώπισε στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν παίξει με τους «μερένχες» στον πρώτο αγώνα για τη φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης.

Υπάρχει τεράστιος σεβασμός και δέος για την περίφημη Ισπανική ομάδα. Όμως οι παίχτες του Γιώργου Δώνη, θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη μεγάλη υπέρβαση, για να πέσουν (ξανά) όλα τα φώτα της Ευρώπης πάνω τους.

Όπως συνέβη, ύστερα από άλλα μεγάλα κατορθώματα των μόνιμων πρωταθλητών Κύπρου στα σαλόνια της Ευρώπης.

To ακλόνητο φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση είναι η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν και κόντρα και σε άλλες μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ότι μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE