Ποια «κόντρα» περιμένει ο Λιάσος…

Ποια «κόντρα» περιμένει ο Λιάσος…

Στην ψεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στον Capital, ο προπονητής Λιάσος Λουκά, είπε για την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, ότι σε γενικές γραμμές ακολουθούν την ίδια τακτική στη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

“Έχουν δυνατές άμυνες. Δύσκολα δέχονται τέρμα. Στα πρώτα τους παιχνίδια κέρδιζαν με ένα γκολ, αλλά στα τελευταία τους παιχνίδια σκοράρουν περισσότερο”

Έσταζε μέλι για τον Ντανιέλ Πράνιτς, προσθέτοντας ότι ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” του προκαλεί ενδιαφέρον η “κόντρα” που θα έχει ο Κροάτης αριστερός μπακ με τον Μάρκο Αιρόσα. 

Βεβαίως εναπόκειται στον Μπρούνο Μπαλταζάρ, αν θα ξεκινήσει ο Αγκολέζος δεξιός μπακ, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, χρησιμοποίησε τον Χάρη Κυριάκου στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE