ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Ευρώπη ξανά η Νέα Σαλαμίνα – Δοκιμάζεται στο Ισραήλ

Στην Ευρώπη ξανά η Νέα Σαλαμίνα – Δοκιμάζεται στο Ισραήλ

Ευρωπαϊκές εξετάσεις θα δώσει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 η Νέα Σαλαμίνα ξανά μετά από τέσσερα χρόνια.

Για τα προκριματικά του Challenge Cup Ανδρων οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Χάποελ Κφαρ Σαβά του Ισραήλ στις 19:00 στο «Green Hall Κfar Saba» της ομώνυμης πόλης του Ισραήλ, χωρητικότητας 800 θέσεων.

Oι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου αναχωρούν για το Ισραήλ στις 13:00 το μεσημέρι και μετά από 40 λεπτά πτήση θα βρεθούν στη γειτονική χώρα .Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση στις 19:00 θα γίνει η επίσημη προπόνηση στο «Green Hall Κfar Saba», ενώ η ομάδα μας θα προπονηθεί και στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι ορισμένη το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην αποστολή ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντίνου με τον βοηθό του Νίκο Νικολάου παίρνουν τους: Ορ. Παπαδημητρίου, Ματθ. Αβερκίου, Στ. Κορνιένκο, Ανδρ. Χρυσοστόμου, Γαβρ. Γεωργίου, Γ. Ζηκάκης, Βλ. Κοπανάροφ, Στ. Κσσαμπαλής, Κ. Παφίτης, Σ. Σιαπάνης, Λ. Σοφοκλέους, Αντ. Βαρνάβα. Εκτός αποστολής μετά τον τραυματισμό του στην προθέρμανση του αγώνα με τον Παφιακό θα είναι Κολομβιανός Εσκομπάρ Βανέγκας ο οποίος όμως ενδέχεται να αγωνιστεί στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντίνου μιλώντας στην www.volleyball.org.cy ανέφερε ότι ο αγώνας στο Ισραήλ δεν θα κρίνει οτιδήποτε. Σκιαγραφώντας την ομάδα του Ισραήλ είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η τελευταία συμμετοχή της Νέας Σαλαμίνας στην Ευρώπη ήταν τη σεζόν 2013-14 όταν στα προκριματικά του Challenge – Cup αποκλείστηκε από την Μπλάντοστ Μπρτσκο Βοσνίας με δυο ήττες 2-3 και 0-3 σετ.

Η Χάποελ Κφαρ Σαβά που την περίοδο 2015 -16 αντιμετώπισε για την ίδια διοργάνωση την Ανόρθωση και προκρίθηκε με δυο νίκες. Προέρχεται από νίκη στην Premier League του Ισραήλ αφού νίκησε την Κυριακή την Ελιτζούρ στην έδρα της με 3-0 σετ. Οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε έξι αγώνες έχοντας το απόλυτο και χάνοντας μόλις ένα σετ.

Οι Ισραηλινοί δήλωσαν στη Cev τους ακόλουθους πετοσφαιριστές: I. Τζούρεβιτς, Γ. Άφεκ, Μ. Βέις, Χουάρεζ Γκόμεζ Τζούνιορ, Β. Μπατσακάλα, Ν. Γιουαρίκοφ, Β. Πούλοφ, Λ. Ουέινστοκ, Γκ. Μπεν Γκαλ, Σεμπ. Ντεβάς, Λ. Μασιάδο, Σ. Ιμαμούρα, Στ. Νιρ Μερ.

H πόλη Κφαρ Σαβά βρίσκεται στην επαρχία της Σιαρόν και στα βόρεια της πόλης είναι η πόλη Πέταχ Τίκβα και ανατολικά η Ραανανά. Η πόλη έχει 82.000 κατοίκους και διαθέτει το Αεροδρόμιο Ben Yurion.  Διαθέτει αρχαιολογικό μουσείο, δυο malls και ένα εμπορικό κέντρο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top