ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου στο ThemaSports για την αποστολή του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ρεάλ

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου στο ThemaSports για την αποστολή του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ρεάλ

Η στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει. Μερικές ώρες πριν την αναμέτρηση όλοι ανυπομονούν για την μεγάλη αυτή αναμέτρηση. την πρόκληση που έχει μπροστά ο ΑΠΟΕΛ απέναντι σε μία ομάδα γεμάτη αστέρια εκατομμυρίων.

Το ThemaSports επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό, Νίκκι Παπαβασιλείου, ο οποίος μας μετέφερε τις απόψεις του για την αναμέτρηση.

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου και απαιτητικού αγώνα;

Κ. Παπαβασιλείου απόψε έχουμε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν βλέπουμε συχνά τέτοιας εμβέλειας ομάδες να έρχονται στο νησί μας. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πάρει κάτι από το παιχνίδι;
«Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι Ρεάλ Μαδρίτης. Αν θυμάστε όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε την κορυφαία ομάδα με τον Γιοβάνοβιτς όταν πήγε στους «8», πόσο δύσκολο ήταν αυτό το παιχνίδι. Και τα δυο παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το διασκεδάσουν όλοι, γιατί είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ποδόσφαιρο. Το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο και με αυτές τις ομάδες. Δεν ξέρεις, είναι ποδόσφαιρο. Είναι όμως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τι κάνει ένας προπονητής σε ένα παιχνίδι; Πάει για φουλ άμυνα, να το διασκεδάσει η ομάδα ή δεν υπάρχει σωστό ή λάθος;
«Το τακτικό κομμάτι έχει πολύ μεγάλη σημασία στο ποδόσφαιρο. Να είσαι σωστός τακτικά και να προσπαθήσεις να κάνεις και σωστή άμυνα και όταν πάρεις την μπάλα να επιτεθείς. Νομίζω ότι περιορίζεις τις πιθανότητες να χάσεις με ένα μεγάλο σκορ. Ειδικά ο ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται στην έδρα του θα πρέπει να μπει με τη νοοτροπία να παίξει ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο τακτικό κομμάτι για να έχει επιτυχία. Αυτό κοιτάς.

Να είσαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος σε κάθε φάση και σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Αυτό κοιτάς και να μπορέσεις να ανταγωνιστείς όσο μπορείς. Γι’ αυτό αυτά τα παιχνίδια επικεντρώνονται πάρα πολύ στο τακτικό κομμάτι».

***Θα ακολουθήσει αργότερα και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Νίκκι Παπαβασιλείου για το χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ στο οποίο τιμήθηκε ο τεράστιος Ευγένιο Γκέραρντ σε μία συγκλονιστική βραδιά για όλους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top