Περιμένουν και τον Μπεντόγια προσεχώς…

Περιμένουν και τον Μπεντόγια προσεχώς…

Μην τους ρωτάτε για μετεγγραφές στον Απόλλωνα. Δεν θυμώνουν, αλλά δίδουν την κλασική απάντηση, ότι προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Στη Λεμεσιανή ομάδα περιμένουν ότι, σε κάποια φάση, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θα είναι έτοιμος να επανέλθει στη δράση. 

Περιμένουν όμως κι άλλον έναν παίχτη που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τον Ισπανό Μιγκέλ Μπεντόγια.

Συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, κάνει τεράστια προσπάθεια να δυναμώσει κι αυτός. Ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του την περασμένη Άνοιξη. Ταλαιπωρήθηκε από λοιμώδη μονοπυρήνωση, με αποτέλεσμα να αδυνατίσει ο οργανισμός του.   

Ο Μπεντόγια βρίσκεται και στην αποστολή για τη Λυόν (η αναχώρηση προγραμματίζεται για τις 14:20).

Εφόσον μέχρι τον Ιανουάριο είναι καλά και πει στον προπονητή “παρών”, δεν θα λογίζεται στις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται να κάμει κάθε ομάδα. Γράφτηκε στον κατάλογο Α από το περασμένο Καλοκαίρι.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE