ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαβορί ο Ρονάλντο με 2.42 για να σκοράρει πρώτος.

Φαβορί ο Ρονάλντο με 2.42 για να σκοράρει πρώτος.

Μεγάλος αγώνας απόψε στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, και θέλει γκολ για να διατηρήσει ελπίδες για την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το φαβορί με απόδοση 2.42 για να σκοράρει πρώτος.

Η Megabet Plus σας προσφέρει αρκετές ειδικές επιλογές για τους σκόρερ και αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

O Μίκαελ Ποτέ που έχει σκοράρει στους αγώνες με την Ντόρτμουντ, η απόδοση για να βρει πρώτος δίχτυα είναι στο 8.86, ενώ για να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα δίνει 3.04.

Για να σκοράρει ο Γιώργος Εφραίμ πρώτος η απόδοση προσφέρει 10.58, και για να σκοράρει ο πρωταγωνιστής του αιώνιου ντέρμπι Ζαχίντ δίνει 10.62. Αντίστοιχα, για να σκοράρει σε οποιαδήποτε λεπτό ο Εφραίμ η απόδοση δίνει 3.57, και για τον Ζαχίντ 3.58.

Από την άλλη πλευρά για την Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον πιστεύεται ότι θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτος η απόδοση είναι στο 2.42, και για οποιαδήποτε στιγμή 1.25.

Όσον αφορά τον Καρίμ Μπενζεμά η απόδοση για να σκοράρει πρώτος είναι 3.40, και για οποιαδήποτε στιγμή είναι στο 1.49.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top