ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεφάλαιο ανανεώσεων: Τι γίνεται με αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι;

Κεφάλαιο ανανεώσεων: Τι γίνεται με αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι;

Φλοριάν Τολεμές και Ιβάν Τρισκόφσκι είναι οι δυο τελευταίοι ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου μέχρι και το 2020. Παίκτες που έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά και πάνω τους στηρίζει αρκετά ο Τσάβι Ρόκα.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι για το ποιοι θα είναι οι επόμενοι οι οποίοι θα κληθούν για ανανέωση συμβολαίων. Ως γνωστό ο Τσάβι Ρόκα ενεργεί γρήγορα σε τέτοια θέματα και προσπαθεί να έχει ένα βασικό κορμό στον οποίο στην πορεία θα προσθέτει τα στοιχεία που θα του λείπουν.

Αν κάνουμε μία υποθετική συζήτηση και βάλουμε κάτω τα δεδομένα με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, τότε διακρίνουμε ότι κάποιοι αν δεν έχουν κληθεί ήδη να μιλήσουν με τον Ρόκα και τη διοίκηση πιθανόν να το πράξουν πολύ σύντομα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και τα δεδομένα που υπάρχουν:

Αντώνης Γιωργαλλίδης: Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όλα είναι πιθανά. Αν για παράδειγμα ο Πάμπλο φύγει (που είναι και το πιο πιθανό μιας και βαδίζει στα 40) και έρθει άλλος βασικός πορτιέρο, τότε δεν αποκλείεται ο Γιωργαλλίδης να ανανεώσει για ένα χρόνο ως δεύτερη επιλογή.

Χουάν Πάμπλο: Κάνει καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής όμως η ηλικία του (έκλεισε τα 39 και πάει για τα 40) είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Λογικά δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, όμως ας κρατήσουμε μικρό καλάθι…

Ντανιέλ Μοισόφ: Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πραγματοποιεί μέχρι στιγμής πολύ καλό πρωτάθλημα, έχει σκοράρει δυο τέρματα και έχει αγωνιστεί βασικός και στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι θα συμπληρώσει 2,5 χρόνια στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι ο Ρόκα θα τον κρατήσει στο ρόστερ μιας και είναι στα 29 του (σε ένα μήνα πιάνει τα 30) και μπορεί να προσφέρει ακόμη.

Χουάν Τρουγιόλς: Παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις και σίγουρα είναι χρήσιμος για κάθε προπονητή. Αν κάτι προβληματίζει είναι κάποιοι τραυματισμοί που έχει. Είναι στα 28 του χρόνια, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και είναι υποψήφιος προς… ανανέωση.

Νικόλας Εγγλέζου: Δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου φέτος, όμως δεν είναι από τις περιπτώσεις που ο προπονητής και ο Τεχνικός Διευθυντής είναι αδιάφοροι. Το συμβόλαιο του Εγγλέζου λήγει το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να κληθεί για ανανέωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ψάχνει για καλούς Κύπριους και ο Νικόλας είναι ένας εξ αυτών.

Ακοράν Ρέγιες: Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σκοράρει ήδη πέντε γκολ. Είναι βασικότατος και υπερπολύτιμος για την ΑΕΚ. Το γεγονός ότι πιάνει τα 35 τον Ιανουάριο είναι κάτι που ίσως βάζει σε σκέψεις τον Ρόκα. Αν όμως ο Ακοράν θέλει να μείνει, τότε ο Ρόκα δύσκολα θα έχει διαφορετική άποψη.

Χουάν Τομάς: Ταλαιπωρήθηκε πέρσι από σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε μήνες εκτός. Φέτος επέστρεψε και εκεί που άρχισε να βρίσκει λίγο τα πόδια του ένας νέα τραυματισμός τον κράτησε πίσω. Ο Τομάς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ΑΕΚ να έχει οψιόν ανανέωσης πάνω της. Αν θα την εξασκήσει για να τον κρατήσει αυτό ίσως διαφανεί μέσα από τις δικές του εμφανίσεις στη διάρκεια της σεζόν.

Χόρχε Λαρένα: Έκλεισε τα 36 του χρόνια αλλά δεν λέει ακόμη να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Χόρχε Λαρένα δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρος προς τον Τσάβι Ρόκα σε πρόσφατες δηλώσεις του. Εξέφρασε τη θέληση να συνεχίσει στην ΑΕΚ και δε νομίζουμε ένα τέτοιο ποιοτικό παίκτη να μην τον θέλει ο Ρόκα. Κι ας βαδίζει στα 37 του…

Τέτε: Άλλος ένας παίκτης που το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός «γίγαντας» αποτελεί βασική επιλογή για τον Ιδιάκεθ, είναι στα 32 του χρόνια και αναμένεται και εδώ να πει το «si» ο Τάβι Ρόκα για άλλο ένα χρόνο συμβολαίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα πάνω κάτω έφερε ο Φειδίας στα κόμματα - Σήμερα συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο του ΑΚΕΛ

Ξεκινά η δικαστική διαδικασία για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη – Σήμερα η πρώτη μέρα ακρόασης

E-shops: Καταγγελίες για λάθος προϊόντα και «δυσεύρετες» εταιρείες - Τι πρέπει να ξέρεις για να λειτουργήσεις δικό σου

Επίδομα Τέκνου: Πόσα στοίχισε στο Κράτος και πόσες οικογένειες ήταν δικαιούχοι

Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη στην Αγία Νάπα - Κρίσιμα στο ΓΝ Λευκωσίας 20χρονος και 20χρονη

Survivor 2024: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού και η μεγάλη αλλαγή για τη νέα σεζόν



LIVE-Φωτιά στην Πάφο: Δύο τα ενεργά μέτωπα - Έφθασαν τα Καναντέρ από την Ελλάδα

LIVE-Φωτιά στην Πάφο: Δύο τα ενεργά μέτωπα - Έφθασαν τα Καναντέρ από την Ελλάδα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην επαρχία Πάφου, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να επιχειρούν με το πρώτο φως της μέρας για να την θέσουν υπό έλεγχο. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top