Χρύσης: «Δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΛ, το τότε συμβούλιο με έσπρωξε στην έξοδο»!

Χρύσης: «Δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΛ, το τότε συμβούλιο με έσπρωξε στην έξοδο»!

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του SuperΣΠΟΡ FM 104.0, ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χρύσης Μιχαήλ, σχολίασε την αποχώρηση του από την ΑΕΛ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Περίμενα στα 26 μου χρόνια να είχα μία καλύτερη πρόταση από τη διοίκηση, ανάλογη με την προσφορά μου. Ήθελα να μείνω στην ΑΕΛ και λόγω του κ. Μαντζουράκη, ο οποίος με βοήθησε πολύ.

Ήθελα να μείνω, αλλά η προσφορά που μου έγινε, δεν με ικανοποίησε και έπρεπε να δω το μέλλον μου. Θεωρώ ότι το τότε συμβούλιο της ΑΕΛ με έσπρωχνε προς την έξοδο.

Ξεκίνησα να βλέπω τις προτάσεις που είχα από άλλες ομάδες. Είχα προτάσεις από ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, αλλά και από τη Χαλκηδόνα. Έπρεπε να δω και το οικονομικό κομμάτι.

Η πρόταση του Απόλλωνα ήταν ακριβώς η ίδια με του ΑΠΟΕΛ, όμως ήθελα να αλλάξω πόλη και το ΑΠΟΕΛ ήταν μία ομάδα που με ήθελε πολύ και ήταν συνεχώς στις διεκδικήτριες ομάδες. Ο κ. Πετρίδης έδειξε ότι με ήθελε περισσότερο απ΄ όλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE