ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε… «delete» την εξάρα και «βλέπει» μόνο Ολυμπιακό, ετοιμάζει αλλαγές ο Δώνης

Έκανε… «delete» την εξάρα και «βλέπει» μόνο Ολυμπιακό, ετοιμάζει αλλαγές ο Δώνης

Στον αυριανό (25/11, 18:00, ΓΣΠ) αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είναι επικεντρωμένη η προσοχή των «γαλαζοκιτρίνων», μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Η βαριά ήττα από τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης στενοχώρησε τους πάντες στον Αρχάγγελο, αλλά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, που δεν προκάλεσε τριγμούς, ούτε απογοήτευση σε κανέναν.

Άλλωστε, όπως είπε πολύ σωστά ο Στάθης Αλωνεύτης στις δηλώσεις του, είναι ευχή και κατάρα να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες και όταν τις πετύχεις στη βραδιά τους, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να αποφύγεις το μοιραίο.

Ναι μεν περιμέναμε όλοι μεγαλύτερη αντίσταση από την ομάδα του Δώνη, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Το σημαντικό είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ακόμα γερά στο κόλπο για την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι με την Τότεναμ, για ολοκληρώσουν έναν ακόμα ευρωπαϊκό άθλο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τους αρκεί ακόμη και η ισοπαλία, αφού η παραπαίουσα το τελευταίο διάστημα Ντόρτμουντ, δεν δείχνει ικανή για το διπλό στη Μαδρίτη, έστω και απέναντι σε μία αδιάφορη βαθμολογικά Ρεάλ Μαδρίτης, που ενδεχομένως να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της (όπως και η Τότεναμ άλλωστε).

Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου όμως που θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να προετοιμαστούν οι «γαλαζοκίτρινοι», σωματικά και πνευματικά για αυτό το μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί στο θρυλικό «Γουέμπλεϊ».

Για την ώρα, προέχει το πρωτάθλημα και ο αυριανός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Δώνη είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, όμως εκτός από το τρίποντο, θέλει να προσφέρει και θέαμα στον κόσμο που θα είναι παρών, για να διασκεδάσει κάπως και τις (αρνητικές) εντυπώσεις που προκάλεσε η συντριβή από τη Ρεάλ.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα κάνει εκτεταμένο ροτέισιον για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του, αφού πέρα από την κούραση που υπάρχει από το ματς με τους «Μερένγκες», ακολουθούν τις επόμενες ημέρες δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στον Ερμή (29/11, 19:00 και 02/12, 17:00)!

Το πρώτο φυσικά, είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το οποίο όπως όλοι θυμόμαστε, είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ…

Για να μπορέσουν λοιπόν οι «γαλαζοκίτρινοι» να ανταπεξέλθουν, επιβάλλεται το ροτέισιον προκειμένου να μοιραστεί ο χρόνος, για να πάρουν ανάσες κυρίως οι παίκτες-«κλειδιά» της ομάδας που τραβάνε το περισσότερο «κουπί» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στον ΑΠΟΕΛ ξεκίνησαν δουλειά και στο μεταγραφικό κομμάτι ενόψει Ιανουαρίου, ποντάροντας και στη συνεργασία που ξεκίνησαν πρόσφατα με την Ατλέτικο Παραναένσε.

Ένα από τα ονόματα που έπεσε στο «τραπέζι» και ενδιαφέρει «ζεστά» τους «γαλαζοκίτρινους», είναι o ταχύτατος Βραζιλιάνος επιθετικός, Γκιγιέρμε Ντελατόρε που ανήκει στην Παραναένσε και αγωνίζεται από το 2016 στην Ταϊλάνδη με τη φανέλα της Σουφανμπούρι, όπου κάνει «πράματα και θάματα», μετρώντας 24 τέρματα σε 48 συμμετοχές.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λευκορώσου Ντενίς Πολιακόφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός, ενδιαφέρει τους «γαλαζοκίτρινους», αλλά για το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι για τον Ιανουάριο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top