VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Η Κύπρος κληρώθηκε στο 2o όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.
Οι αγώνες θα γίνουν στην Τουρκία στις 3, 6 και 9 Οκτωβρίου 2018. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ελβετία, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.
Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, συμμετέχουν 48 χώρες οι οποίες κληρώθηκαν σε 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων.
Στον Elite Round θα περάσουν οι δύο πρώτες χώρες από κάθε όμιλο και οι δύο καλύτερες τρίτες ομάδες από όλους τους ομίλους.
Απευθείας στον Elite Round προκρίθηκαν η Ισπανία και η Γαλλία που είναι οι χώρες με την ψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη της UEFA.
Χωρίς να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών, θα αγωνιστεί στην τελική φάση το καλοκαίρι του 2019 η Σκοτία αφού είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




