ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ευκαιρία του Τομάς…

Η ευκαιρία του Τομάς…

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Τα όσα πέτυχε με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακά. Μετρά 131 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 29 γκολ. Πρόκειται για ένα από τους παίκτες που έχουν δείξει πόσο πολύτιμος και ποιοτικός είναι.

Ο λόγος για τον Χουάν Τομάς, ο οποίος από πέρσι που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό. Εκεί που πήγε να ανεβάσει στροφές έμεινε και πάλι πίσω με νέο μικροπρόβλημα.

Έχει να αγωνιστεί βασικός σε παιχνίδι της ΑΕΚ πάνω από 40 μέρες. Καθόλου σύνηθες για τον Ισπανό που η ενδεκάδα ξεκινούσε απ’ αυτόν. Όχι ποια… Ο Χέφελ με την απόδοση του δίκαια κέρδισε φανέλα βασικού, ενώ ο Τομάς δεν θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό.

Κόντρα στην Πάφο ο τραυματισμός του Ολλανδού θα δώσει, εκτός απροόπτου, την ευκαιρία στον 32χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Στο χέρι του είναι να δώσει το κάτι παραπάνω και να αποδείξει στον Ιδιάκεθ ότι είναι εδώ και μπορεί να αποτελέσει ξανά ένα βασικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή της ΑΕΚ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του λήγειμ με την ΑΕΚ να έχει πάνω της οψιόν ανανέωσης. Επομένως και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον Τομάς. Το να αποδείξει ότι και μπορεί και θέλει να συνεχίσει ακόμη ένα χρόνο στη Λάρνακα.

Το σίγουρο είναι ότι έχει την ποιότητα να πετύχει πολλά ακόμα με τη φανέλα της ομάδας της Λάρνακας. Τώρα έχε την ευκαιρία να επανέλθει και να αναγκάσει ξανά τον κόσμο να τον αποθεώσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top