Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Το «Εδώ» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Σάββατο 25/11 από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα σε άλλα που θα δούμε, πρόκειται να προβληθεί και η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την Παρασκευή 24/1 προβλήθηκε ένα μέρος της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, είδαμε την απάντηση του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ κάτι με θαυμάστριά του.

«Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έχει… ευδοκιμήσει κάτι με θαυμάστρια, έχει γίνει τρεις φορές. Η πρώτη φορά ήταν στο “Τα λέμε”, η άλλη στην “Μαργαρίτα Γκοτιέ” και η τρίτη στο “Νυφικό κρεβάτι”», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η συνολική συνέντευξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=6xzKAuiw_0U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.