Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Το «Εδώ» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Σάββατο 25/11 από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα σε άλλα που θα δούμε, πρόκειται να προβληθεί και η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την Παρασκευή 24/1 προβλήθηκε ένα μέρος της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, είδαμε την απάντηση του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ κάτι με θαυμάστριά του.

«Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έχει… ευδοκιμήσει κάτι με θαυμάστρια, έχει γίνει τρεις φορές. Η πρώτη φορά ήταν στο “Τα λέμε”, η άλλη στην “Μαργαρίτα Γκοτιέ” και η τρίτη στο “Νυφικό κρεβάτι”», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η συνολική συνέντευξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=6xzKAuiw_0U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.