Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Το «Εδώ» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Σάββατο 25/11 από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα σε άλλα που θα δούμε, πρόκειται να προβληθεί και η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την Παρασκευή 24/1 προβλήθηκε ένα μέρος της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, είδαμε την απάντηση του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ κάτι με θαυμάστριά του.

«Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έχει… ευδοκιμήσει κάτι με θαυμάστρια, έχει γίνει τρεις φορές. Η πρώτη φορά ήταν στο “Τα λέμε”, η άλλη στην “Μαργαρίτα Γκοτιέ” και η τρίτη στο “Νυφικό κρεβάτι”», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η συνολική συνέντευξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=6xzKAuiw_0U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE