Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια!»

Το «Εδώ» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Σάββατο 25/11 από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα σε άλλα που θα δούμε, πρόκειται να προβληθεί και η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την Παρασκευή 24/1 προβλήθηκε ένα μέρος της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, είδαμε την απάντηση του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ κάτι με θαυμάστριά του.

«Τρεις φορές έχω κάνει κάτι με θαυμάστρια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έχει… ευδοκιμήσει κάτι με θαυμάστρια, έχει γίνει τρεις φορές. Η πρώτη φορά ήταν στο “Τα λέμε”, η άλλη στην “Μαργαρίτα Γκοτιέ” και η τρίτη στο “Νυφικό κρεβάτι”», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η συνολική συνέντευξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=6xzKAuiw_0U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE