Αίθριος καιρός αλλά και πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός αλλά και πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη 9/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν διαστήµατα µε αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις που τις απογευµατινές ώρες πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακή µικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE