Το βασικό θέμα της Equipe… σοκάρει, μιας και χαρακτηρίζει ύποπτο προς χειραγώγηση το παιχνίδι της Παρί με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League. Ειδικότερα, γίνεται λόγος πως οι γαλλικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνα τις τελευταίες ημέρες για να διαπιστωθεί πως η έντονη ανησυχία για τη συγκεριμένη αναμέτρηση έχει… βάση ή απλά είναι ένας λανθασμένος συναγερμός. Θυμίζουμε, πως οι Παριζιάνοι διέσυραν με 6-1 τους Σέρβους για τη 2η αγωνιστική. Η Equipe αναφέρει πως λίγες ημέρες πριν τη σέντρα, στα γραφεία της UEFA έφτασε η πληροφορία πως υψηλόβαθμος παράγοντας του Ερυθρού Αστέρα είχε ποντάρει 5 εκατ. ευρώ στο ενδεχόμενο η ομάδα του να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά συνέβη.
Στημένο και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα μπλεγμένη

Η Equipe βάζει… βόμβα στο Champions League, τονίζοντας πως οι γαλλικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για το Παρί – Ερυθρός Αστέρας, θεωρώντας πως είναι «ύποπτο».
Πηγή: www.gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κίτρινη προειδοποίηση: Συνεχίζεται και αύριο ο καύσωνας - Μέχρι που θα φτάσει η θερμοκρασία
AEGEAN: Επαναφέρει τις πτήσεις από και προς Βηρυτό, Ερμπίλ και Αμμάν - Όλες οι λεπτομέρειες
VIDEO - ΑΠΟΕΛ: «Κάτι μεγάλο έρχεται»
VIDEO: Τουρίστας «1024 καρατίων» στην Μύκονο έγινε viral - «Σαν λατέρνα είναι»
Μουρτζούκου: Σοκάρει η μητέρα του ενός δολοφονημένου βρέφους - «Είναι ψυχρή δολοφόνος, τη ρώτησα γιατί αλλά δεν απάντησε»
Άκουσε ποινή ο τέως διευθυντής του Παττίχειου θεάτρου – Έκλεψε €234.000