ΕΛΛΑΔΑ: Ελεύθερος ο Ριχάρδος με εγγύηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

ΕΛΛΑΔΑ: Ελεύθερος ο Ριχάρδος με εγγύηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ελεύθεροι ο Ριχάρδος και οι άλλοι επτά κατηγορούμενοι που είναι κατηγορούμενοι για κύκλωμα του χρυσού στην Ελλάδα .

Την αποφυλάκιση και των οκτώ που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή στο αποκαλούμενο κύκλωμα του χρυσού, αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στους φερόμενους ως αρχηγούς του κυκλώματος, τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο και τον Τουρκοσύριο συνεργάτη του οι δικαστές επέβαλλαν χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ στον καθένα και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το enikos.gr από τους συνηγόρους υπεράσπισης οι μέχρι πρότινος κρατηθέντες αναμένεται να βγουν από τη φυλακή την Παρασκευή (14/12).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE