Φειδίας: Τα τρία μεγάλα λάθη που ομολόγησε ότι έκανε και οδήγησαν στην αποτυχία της διαμαρτυρίας - Βίντεο

Φειδίας: Τα τρία μεγάλα λάθη που ομολόγησε ότι έκανε και οδήγησαν στην αποτυχία της διαμαρτυρίας - Βίντεο

Ο Ευρωβουλευτής και tiktoker Φειδίας Παναγιώτου, παραδέχθηκε τρεις λόγους που οδήγησαν σε αποτυχία την διαμαρτυρία που οργάνωσε.

Πριν λίγες μέρες (Τρίτη 22/10) ο Φειδίας Παναγιώτου, οργάνωσε διαδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία.

Με νέο βίντεο ομολογεί τα τρία λάθη που έκανε και οδήγησαν στην αποτυχία της προσπάθειας του.

«Έκανα τρία μεγάλα λάθη.

Δεν συνεργάστηκα σωστά με την ηγεσία των μαθητών που είναι η ΠΣΕΜ και ας είναι καθοδηγημένη από τα κόμματα. Οι μιτσιοί έφκηκαν δημοκρατικά και έπρεπε να το μιλήσω μαζί τους πριν κάνω οτιδήποτε.

Δεύτερον λάθος, έγινε πολύ επιπόλαια , χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και
Τρίτο δεν υπολόγισα ότι η Υπουργός Παιδείας και οι καθηγητές , θα τρομοκρατήσουν τους μαθητές και να τους απειλήσουν ότι θα τους βάλουν βαριές ποινές αν παρευρεθούν στην διαδήλωση»

Δείτε το βίντεο:

@fidiaspanayiotou

Ήταν αποτυχία ή επιτυχία η διαδήλωση;

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE