Η EBRD ξεκινά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο

Η EBRD ξεκινά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) ξεκινάει το εκπαιδευτικό πρόγραμμά "Αναπτύξτε την Εταιρεία Συμβούλων σας", στην Κύπρο. Το πρόγραμμα, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της EBRD, αποτελείται από έξι μαθήματα πάνω στις βασικές δεξιότητες, πόρους και τεχνικές για "αποτελεσματική και με πραγματική επίπτωση στην επιχειρηματική συμβουλευτική" , αλλά και τη διαχείριση μιας επιτυχημένης εταιρείας συμβούλων.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων "Διαγνωστικά εργαλεία στην επιχειρηματική συμβουλευτική" πραγματοποιήθηκε στις 14 και 16 Δεκεμβρίου του 2015 στο “Σπίτι της Συνεργασίας” και συμμετείχαν 22 Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι επαγγελματίες σύμβουλοι, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτή Νικόλας Βάρν.

Το μάθημα της διαγνωστικής έχει στόχο να ενισχύσει την αναλυτική ικανότητα των συμβούλων, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν στη παραγωγή αποτελεσμάτων σχετικών με τις απαιτήσεις των πελατών. Η EBRD, σύμφωνα με την ανακοίνωση, χρησιμοποιεί δωρεές των μετόχων για να χρηματοδοτεί τα δίδακτρα του προγράμματος.

"Τα μαθήματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων παροχής επιχειρηματικών συμβουλών που προσφέρει η EBRD, ως τμήμα των δραστηριοτήτων για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχει μεταξύ άλλων στόχο την ενίσχυση της δυναμικής της τοπικής αγοράς", δήλωσε ο επικεφαλής του γραφείου Λευκωσίας της EBRD Libor Krkoska.

"H ΕΒRD παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις άμεση βοήθεια για να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους, βοηθώντας τις να προσαρμοστούν στη σύγχρονη οικονομία της αγοράς. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της EBRD ξεκίνησαν στην Κύπρο το 2015. Πιστεύουμε ότι βοηθώντας τις ΜΜΕ να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στην παγκόσμια οικονομία θα βοηθήσει στην επιστροφή της χώρας στο δρόμο της βιώσιμης και διατηρήσιμης ανάπτυξης".

Η ΕΒRD παρέχει επιχειρηματικές συμβουλές για πάνω από 20 από χρόνια, αναφέρει η ανακοίνωση της Τράπεζας, παρέχοντας πάνω από 230 εκ. ευρώ από δωρεές για την υποβοήθηση 15.000 ΜΜΕ επιχειρήσεων σε 35 χώρες, η πλειοψηφία των οποίων ενίσχυσαν την κερδοφορία τους μετά τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE