ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ευκαιρία τα ντέρμπι για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»!

«Ευκαιρία τα ντέρμπι για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»!

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα ντέρμπι που έρχονται, είναι ευκαιρία για το “τριφύλλι” για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά:

“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη και αυτό το νιώθουν όσοι είναι στην ομάδα. Είναι μία νίκη που θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία.

Φαινόταν πως χρειαζόμαστε ένεση σε αυτό τον τομέα και μόνο οι νίκες μπορούν να τη δώσουν. Η νίκη ήρθε κόντρα σε μία ομάδα που σήμερα πάλεψε ως το τέλος.

Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο είχαμε πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε και τρίτο γκολ, αλλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό.

Είμαστε βέβαιοι πως αν είχαμε πετύχει ακόμα 2-3 νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια, θα τελειώναμε αυτές τις φάσεις.

Πλέον, έρχονται συνεχόμενα ντέρμπι και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πάμε με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια για να τα κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια σε όλη την διαιτητική ομάδα που ήταν πολύ καλή. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο μας και δίνουμε ραντεβού στη Λάρνακα με την ΑΕΚ, όπου είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη.

Όπως είπα πριν το παιχνίδι, έχουμε μεγάλο δείγμα πλέον και ξέρει το τεχνικό επιτελείο τις ανάγκες και τις αδυναμίες της ομάδας μας.

Ξέρουμε που θα κινηθούμε και ήδη δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δούμε προσεκτικά τις προϋποθέσεις που είχαμε σήμερα στο παιχνίδι, ίσως τις περισσότερες να τις τελειώναμε καλύτερα αν είχαμε καλή ψυχολογία”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top