ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Πάμπου και Χατζηλούκα στη συνέντευξη Τύπου (video)

Οι δηλώσεις Πάμπου και Χατζηλούκα στη συνέντευξη Τύπου (video)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, ο προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως το περιμέναμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Υπήρχε αρκετό άγχος σήμερα, αφού σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, αλλά λόγω συγκυριών και λαθών χάναμε βαθμούς.

Στο σημερινό παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά, αν και δεχθήκαμε γκολ σε αντεπίθεση. Κρατήσαμε μπάλα, ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να ανατρέψουμε το 1-0.

Αυτό που φώναζα, ήταν ότι όσο ήμασταν πίσω στο σκορ, παίζαμε καλά, ενώ όταν μπήκαμε μπροστά στο σκορ, δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο στη Δόξα, η οποία ήταν καλύτερη σε κάποια σημεία του αγώνα.

Οι φάσεις όμως ανήκαν σε εμάς, αλλά αυτό δεν με ικανοποιεί, αφού ήθελα όταν κρατούσαμε τη μπάλα και είμαστε μπροστά στο σκορ, να βάλουμε κι άλλο γκολ.

Η Δόξα έπαιξε καθαρό και ανοικτό ποδόσφαιρο, αφού δεν είχε κανένα άγχος. Για εμάς, μετράει το αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά, προτίμησα να κλείσω την ομάδα όσο μπορούσα για να κρατήσουμε το σκορ.

Ψυχολογικά, αυτή η νικη είναι μία τονωτική ένεση για μας, αφού έρχονται και δύο ντέρμπι και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Ο κόσμος ήταν και πάλι εδώ και τον ευχαριστούμε. Θα δούμε που θα φτάσουμε φέτος, ελπίζουμε ότι με τις προσθήκες του Γενάρη, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι και θα παίρνουμε πιο εύκολα τα αποτελέσματα.

Ο Παναγή ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ο Χριστοδούλου μπήκε στα βαθιά με το καλημέρα, όμως κάθε εβδομάδα θα παίζει ο καλύτερος”.

Δείτε αναλυτικά στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top