ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και όχι μόνο επηρεάζουν το πρόγραμμα πτήσεων.


Είναι ενδεικτικό ότι τα χαράματα, ο πιλότος πτήσης από Λάρνακα στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε λόγω πυκνής ομίχλης να αναπροσαρμόσει το πλάνο του και να κατευθυνθεί προς Αθήνα, όπου και τελικά προσγειώθηκε το αεροσκάφος.


Άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν. Είναι ενδεικτικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Fraport Γιάννης Παπάζογλου έκανε λόγο συγκεκριμένα για δυο πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών από Κωνσταντινούπολη που ματαιώθηκαν και μια εσωτερική της Ryanair.


Εξήγησε ότι αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE