ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και όχι μόνο επηρεάζουν το πρόγραμμα πτήσεων.


Είναι ενδεικτικό ότι τα χαράματα, ο πιλότος πτήσης από Λάρνακα στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε λόγω πυκνής ομίχλης να αναπροσαρμόσει το πλάνο του και να κατευθυνθεί προς Αθήνα, όπου και τελικά προσγειώθηκε το αεροσκάφος.


Άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν. Είναι ενδεικτικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Fraport Γιάννης Παπάζογλου έκανε λόγο συγκεκριμένα για δυο πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών από Κωνσταντινούπολη που ματαιώθηκαν και μια εσωτερική της Ryanair.


Εξήγησε ότι αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE