ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και όχι μόνο επηρεάζουν το πρόγραμμα πτήσεων.


Είναι ενδεικτικό ότι τα χαράματα, ο πιλότος πτήσης από Λάρνακα στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε λόγω πυκνής ομίχλης να αναπροσαρμόσει το πλάνο του και να κατευθυνθεί προς Αθήνα, όπου και τελικά προσγειώθηκε το αεροσκάφος.


Άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν. Είναι ενδεικτικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Fraport Γιάννης Παπάζογλου έκανε λόγο συγκεκριμένα για δυο πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών από Κωνσταντινούπολη που ματαιώθηκαν και μια εσωτερική της Ryanair.


Εξήγησε ότι αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE