ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η κακοκαιρία… έστειλε αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα – Το πήρε πάνω του ο πιλότος

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα και όχι μόνο επηρεάζουν το πρόγραμμα πτήσεων.


Είναι ενδεικτικό ότι τα χαράματα, ο πιλότος πτήσης από Λάρνακα στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε λόγω πυκνής ομίχλης να αναπροσαρμόσει το πλάνο του και να κατευθυνθεί προς Αθήνα, όπου και τελικά προσγειώθηκε το αεροσκάφος.


Άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν. Είναι ενδεικτικό ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Fraport Γιάννης Παπάζογλου έκανε λόγο συγκεκριμένα για δυο πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών από Κωνσταντινούπολη που ματαιώθηκαν και μια εσωτερική της Ryanair.


Εξήγησε ότι αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE