Γ. Εισαγγελέας: Μετακίνησε την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ε. Λοϊζίδου – Νεότερη ανακοίνωση

Γ. Εισαγγελέας: Μετακίνησε την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ε. Λοϊζίδου – Νεότερη ανακοίνωση

Την μετακίνηση της Εισαγγελέως της Δημοκρατίας Ε. Λοϊζίδου από τον Τομέα Έκδοσης Φυγοδίκων της Νομικής Υπηρεσίας αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γ. Εισαγγελέας: «Ενδεχόμενο θέμα τάξης της εμπλεκόμενης Εισαγγελέως Ε. Λοϊζίδου»

Νέα ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Κληρίδη, μετά τα δημοσιεύματα που αφορούν στη δημοσίευση του περιεχομένου ηλεκτρονικών μηνυμάτων της κ. Λοϊζίδου, αναφέρει πως ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε επίσης "την εξέταση του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε πειθαρχικού αδικήματος από την Εισαγγελέα με βάση τις πρόνοιες του περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμου" .

Επίσης αποφάσισε "την έναρξη αστυνομικής έρευνας για το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την φερόμενη υποκλοπή και την δημοσιοποίηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εισαγγελέως, εφόσον τόσο η υποκλοπή όσο και η δημοσιοποίηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων χωρίς να τηρηθούν οι πρόνοιες του νόμου, συνιστούν ποινικό αδίκημα".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.