Γ. Εισαγγελέας: Μετακίνησε την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ε. Λοϊζίδου – Νεότερη ανακοίνωση

Γ. Εισαγγελέας: Μετακίνησε την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ε. Λοϊζίδου – Νεότερη ανακοίνωση

Την μετακίνηση της Εισαγγελέως της Δημοκρατίας Ε. Λοϊζίδου από τον Τομέα Έκδοσης Φυγοδίκων της Νομικής Υπηρεσίας αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γ. Εισαγγελέας: «Ενδεχόμενο θέμα τάξης της εμπλεκόμενης Εισαγγελέως Ε. Λοϊζίδου»

Νέα ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Κληρίδη, μετά τα δημοσιεύματα που αφορούν στη δημοσίευση του περιεχομένου ηλεκτρονικών μηνυμάτων της κ. Λοϊζίδου, αναφέρει πως ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε επίσης "την εξέταση του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε πειθαρχικού αδικήματος από την Εισαγγελέα με βάση τις πρόνοιες του περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμου" .

Επίσης αποφάσισε "την έναρξη αστυνομικής έρευνας για το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την φερόμενη υποκλοπή και την δημοσιοποίηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εισαγγελέως, εφόσον τόσο η υποκλοπή όσο και η δημοσιοποίηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων χωρίς να τηρηθούν οι πρόνοιες του νόμου, συνιστούν ποινικό αδίκημα".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE