19χρονη έκανε 50 πλαστικές για να μοιάσει στην Τζολί και τώρα τη φωνάζουν... ζόμπι

19χρονη έκανε 50 πλαστικές για να μοιάσει στην Τζολί και τώρα τη φωνάζουν... ζόμπι

Μια νεαρή γυναίκα από τη Τεχεράνη είχε όνειρο ζωής να μοιάσει στο είδωλό της, τη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί. 

Ωστόσο, χάρη στην εμμονή της με τις πλαστικές επεμβάσεις και τις αμφιλεγόμενες πρακτικές που χρησιμοποίησε για να πετύχει τον στόχο της, η Σαχάρ Ταμπάρ έχει αποκτήσει πλέον μια αρκετά αλλόκοτη εμφάνιση, που θυμίζει λιγότερο την λαμπερή σταρ και περισσότερο... κομπάρσο από το Walking Dead.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Sud Info, η 19χρονη Ιρανή, που λατρεύει σε παθολογικό βαθμό την Αντζελίνα Τζολί, υποβλήθηκε σε 50 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε λίγους μήνες προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της. Επίσης, πιστεύεται ότι το ίδιο διάστημα ακολούθησε μια ακραία δίαιτα, προκειμένου να φτάσει τα 40 κιλά βάρος και να αποκτήσει την αποστεωμένη φιγούρα της διάσημης ηθοποιού. 




Παρά το αρκετά παράξενο παρουσιαστικό της, η Σαχάρ δηλώνει ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των πλαστικών επεμβάσεων και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την μεταμόρφωσή της μέχρι να γίνει ίδια η Τζολί.

Πριν τη μεταμόρφωση




 Αν και η ιδιόμορφη εμφάνισή της έχει «χαρίσει» πάνω από 300.000 ακόλουθους στο Instagram, αρκετοί χρήστες των social media δεν της «χαρίζονται» και σχολιάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τις αλλαγές της εμφάνισής της.


Πολλοί μάλιστα από αυτούς επισημαίνουν την ομοιότητά της με ζόμπι, υπογραμμίζοντας ότι οι λευκοί φακοί επαφής και το σκοτεινό μακιγιάζ δεν... βοηθούν την κατάσταση. 


Υπάρχουν βέβαια και πολλά σχόλια χρηστών που εκφράζουν ανησυχία για τη σωματική και ψυχική υγεία της κοπέλας, καλώντας τους γονείς της και τους φίλους της παρέμβουν για να σταματήσουν την αυτοκαταστροφική της πορεία.

 

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE