Τραγωδία στην κατεχόμενη Κερύνεια: 17χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο – Αυτοκίνητο του έκοψε την πορεία και το νήμα της ζωής

Τραγωδία στην κατεχόμενη Κερύνεια: 17χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο – Αυτοκίνητο του έκοψε την πορεία και το νήμα της ζωής

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά της Δευτέρας 11/12 στην κατεχόμενη Κερύνεια έχασε τη ζωή του νεαρό αγόρι ηλικίας μόλις 17 ετών.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 00:10 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα που οδηγούσε απρόσεκτα 35χρονος (χωρίς όμως άδεια) ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε ο 17χρονος  Hakan Bozkurt.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος νέος βρήκε ακαριαίο τον θάνατο, ενώ δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο.

Στον Artemis Pamirol οδηγό του άλλου εμπλεκόμενου οχήματος, πέρασαν χειροέδες μέλη της λεγόμενης αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε ψευδοδικαστήριο όπου και διατάχθηκε η προσωποκράτησή του για 3 μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.