Αυτές τις σκηνές αξίζει να βλέπουμε!

Αυτές τις σκηνές αξίζει να βλέπουμε!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ ο φωτογραφικός φακός του Σαββίδη απαθανάτισε ένα εξαιρετικό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε στη κεντρική φώτο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κυρίας Κυριάκος Γιάγκου είχαν πηγαδάκι και τα είπαν σε εξαιρετικό ύφος.

Αυτά είναι που πρέπει να γίνονται στα γήπεδά μας και αυτά είναι που αξίζουν να λαμβάνουν προβολή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη

Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE