Η συγκινιτική αφιέρωση στον άτυχο Ρουέδα (photo)

Η συγκινιτική αφιέρωση στον άτυχο Ρουέδα (photo)

Ο Ποτέ στο 1ο λεπτό του ντέρμπι με την Ανόρθωση κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας ένα από τα γρηγορότερα τέρματα του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός από το Μπενίν στο 14ο δευτερόλεπτο του ντέρμπι στο ΠΑΠ με την Ανόρθωση έστειλε το τόπι στο πλεκτό και έβαλε σε θέση οδηγού τους “γαλαζοκίτρινους”.

Φυσικά το αξιοσημείωτο της όλης ιστορίας ήταν και ο πανηγυρισμός των ποδοσφαιριστών των γαλαζοκιτρίνων.

Οι παίκτες του Δώνη πήραν την φανέλα με τον αριθμό 5 (του Ρουέδα) και την σήκωσαν ψηλά στον αέρα αφιερώνοντας το γκολ αυτό στον άτυχο συμποδοσφαιριστή τους ο οποίος  υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει τη σεζόν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE