ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όσα ειπώθηκαν μετά το ματς στο Μακάρειο από Μιχαήλ και Τζιχράντζε

Όσα ειπώθηκαν μετά το ματς στο Μακάρειο από Μιχαήλ και Τζιχράντζε

Οι δύο τεχνικοί του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του Εθνικού Άχνας, μετά το πέρας της αναμέτρησης που βρήκε νικητές του “μαυροπράσινους” μίλησαν στα ΜΜΕ για το παιχνίδι.

Ο Χρύσης Μιχαήλ από την δική του πλευρά έμεινε ευχαριστημένος για το ματς μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ απ την άλλη ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας στις δηλώσεις του έδειχνε απογοητευμένος για το αποτέλεσμα.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών:

Τζιχράντζε: “Πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Γεμάτο πάθος και νεύρα. Είναι δύσκολο να αναλύσω το παιχνίδι, δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Ο Ολυμπιακός ήθελε περισσότερη την νίκη στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Χάσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες απέναντι σ΄ένα αντίπαλο ο οποίος στην επίθεση ήταν πολύ καλός. Είναι δύσκολο για μας αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος”

Χρύσης: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε όσους πιο πολλούς παίκτες μπορούσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί το σημερινό ήταν πολύ σημαντικό. Το ματς σήμερα είναι έξι βαθμών. Θα πάρουμε ανάσες και δύναμη. Η ομάδα μου κέρδισε δίκαια το παιχνίδι σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έδειξαν στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τα παιδιά σήμερα έκαναν την πιο σημαντική νίκη των τελευταίων ετών. Θα ενισχυθούμε και θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε την παραμονή”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top