ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το ATM έρχεται η «πρεσβεία» Bitcoin

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το ATM έρχεται η «πρεσβεία» Bitcoin

Τη πρώτη “πρεσβεία” του κρυτπονομίσματος Bitcoin, θα αποκτήσει στις αρχές του 2018 η Λεμεσός, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας “Hello Group”, την Παρασκευή 22/12.

Η ανακοίνωση, ακολούθησε την έναρξη του πρώτου ATM για Bitcoins στην Λεμεσό, τον Νοέμβριο του 2017, αναφέρει δημοσίευμα της Cyprus Mail.

Ο χώρος, θα λειτουργεί ως ανοικτό κοινοτικό κέντρο, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να συζητούν για το κρυπτονόμισμα, συμμετέχοντας δωρεάν σε συζητήσεις και να λαμβάνουν μέρος σε τακτικές συναντήσεις με ειδικούς του χώρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η ιδανική τοποθεσία της Κύπρου, σύμφωνα με την Hello Group, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την δημιουργία αυτού του χώρου, αφού χρησιμεύει ως περιφερειακό χρηματοοικονομικό offdhore κέντρο για πολλές επιχειρήσεις από την Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή.

Ακόμη, στην ανακοίνωση της εταιρίας, σύμφωνα με την Cyprus Mail, γίνεται λόγος για πολίτες στην Κύπρο που μπορούν να αντιληφθούν ευκολότερα τα οφέλη του νομίσματος, μετά το κούρεμα των καταθέσεων το 2013.

Αυτό αποδεικνύει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο ήταν το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα στον κόσμο που πρόσφερε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ψηφιακό Συνάλλαγμα, προσθέτει η ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top