Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Πιθανή είναι η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, διακόπτοντας πρόωρα τον δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ.

O 24χρονος εξτρέμ έχει χάσει εσχάτως τη θέση του στη Βαγιαδολίδ (αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά στα 4 τελευταία ματς) και δεν αποκλείεται ο επαναπατρισμός του. 

Ο Γιαννιώτας άλλωστε αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα (Segunda Division) από τον Ολυμπιακό και στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται ότι σκέφτονται την επιστροφή του, από τη στιγμή που… καίγονται για παίκτες στη θέση του. 

Οι “ερυθρόλευκοι” άλλωστε έχουν ήδη εκτός τους Καρσελά, Μπεν, ενώ μετέωροι είναι και οι Πάρντο, Σεμπά. 

Τη φετινή σεζόν ο Γιαννιώτας μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα-Κύπελλο, με 3 γκολ και 2 ασίστ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE