Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Πιθανή είναι η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, διακόπτοντας πρόωρα τον δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ.

O 24χρονος εξτρέμ έχει χάσει εσχάτως τη θέση του στη Βαγιαδολίδ (αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά στα 4 τελευταία ματς) και δεν αποκλείεται ο επαναπατρισμός του. 

Ο Γιαννιώτας άλλωστε αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα (Segunda Division) από τον Ολυμπιακό και στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται ότι σκέφτονται την επιστροφή του, από τη στιγμή που… καίγονται για παίκτες στη θέση του. 

Οι “ερυθρόλευκοι” άλλωστε έχουν ήδη εκτός τους Καρσελά, Μπεν, ενώ μετέωροι είναι και οι Πάρντο, Σεμπά. 

Τη φετινή σεζόν ο Γιαννιώτας μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα-Κύπελλο, με 3 γκολ και 2 ασίστ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE