Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Πιθανή είναι η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, διακόπτοντας πρόωρα τον δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ.

O 24χρονος εξτρέμ έχει χάσει εσχάτως τη θέση του στη Βαγιαδολίδ (αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά στα 4 τελευταία ματς) και δεν αποκλείεται ο επαναπατρισμός του. 

Ο Γιαννιώτας άλλωστε αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα (Segunda Division) από τον Ολυμπιακό και στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται ότι σκέφτονται την επιστροφή του, από τη στιγμή που… καίγονται για παίκτες στη θέση του. 

Οι “ερυθρόλευκοι” άλλωστε έχουν ήδη εκτός τους Καρσελά, Μπεν, ενώ μετέωροι είναι και οι Πάρντο, Σεμπά. 

Τη φετινή σεζόν ο Γιαννιώτας μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα-Κύπελλο, με 3 γκολ και 2 ασίστ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE