«Χαλάει» αρκετό χρήμα η Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

«Χαλάει» αρκετό χρήμα η Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

Γη και ουρανό αναμένεται να κινήσει η Τότεναμ ώστε να διατηρήσει το…. κανόνι της στη θέση του, με τα «σπιρούνια» να τα σκάνε… χοντρά για να κλείσουν τα αυτιά του Χάρι Κέιν στις «σειρήνες».

Όσο όσο προτίθεται να πληρώσει για την επέκταση του συμβολαίου του Χάρι Κέιν η Τότεναμ, χρυσώνοντας τον Άγγλο φονιά για τα κατορθώματά του.

Συγκεκριμένα, οι 110.000 λίρες την εβδομάδα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πρώτου σκόρερ σε Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπη για το 2017, με τα «σπιρούνια» να κάνουν την υπέρβαση ώστε να τον κρατήσουν στη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήδη παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη στην υπόθεση, περιμένοντάς τον με ανοικτές αγκάλες.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE