«Χαλάει» αρκετό χρήμα η Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

«Χαλάει» αρκετό χρήμα η Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

Γη και ουρανό αναμένεται να κινήσει η Τότεναμ ώστε να διατηρήσει το…. κανόνι της στη θέση του, με τα «σπιρούνια» να τα σκάνε… χοντρά για να κλείσουν τα αυτιά του Χάρι Κέιν στις «σειρήνες».

Όσο όσο προτίθεται να πληρώσει για την επέκταση του συμβολαίου του Χάρι Κέιν η Τότεναμ, χρυσώνοντας τον Άγγλο φονιά για τα κατορθώματά του.

Συγκεκριμένα, οι 110.000 λίρες την εβδομάδα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πρώτου σκόρερ σε Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπη για το 2017, με τα «σπιρούνια» να κάνουν την υπέρβαση ώστε να τον κρατήσουν στη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήδη παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη στην υπόθεση, περιμένοντάς τον με ανοικτές αγκάλες.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE