«Χαλάει» αρκετό χρήμα η Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

«Χαλάει» αρκετό χρήμα η Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

Γη και ουρανό αναμένεται να κινήσει η Τότεναμ ώστε να διατηρήσει το…. κανόνι της στη θέση του, με τα «σπιρούνια» να τα σκάνε… χοντρά για να κλείσουν τα αυτιά του Χάρι Κέιν στις «σειρήνες».

Όσο όσο προτίθεται να πληρώσει για την επέκταση του συμβολαίου του Χάρι Κέιν η Τότεναμ, χρυσώνοντας τον Άγγλο φονιά για τα κατορθώματά του.

Συγκεκριμένα, οι 110.000 λίρες την εβδομάδα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πρώτου σκόρερ σε Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπη για το 2017, με τα «σπιρούνια» να κάνουν την υπέρβαση ώστε να τον κρατήσουν στη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήδη παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη στην υπόθεση, περιμένοντάς τον με ανοικτές αγκάλες.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.